Over Lobster Love!

Wie zit er achter de naam Lobster Love? Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Sabrina Westland, geboren en getogen in het mooie Nijmegen. Ik woon daar samen met mijn vriend Jacco en mijn 2 dochters Britt en Jytte. Ik heb 20 jaar gewerkt als Juridisch secretaresse op een advocatenkantoor. Tijdens mijn zwangerschap eindigde mijn dienstverband en besloot ik voor mezelf te beginnen. Die lang gekoesterde droom een eigen webwinkel te beginnen is uitgekomen met Lobster Love. Ik vind het onwijs leuk om bezig te zijn met interieur, (woon)accessoires en anderen te inspireren. Ook krijg ik vaak van mijn omgeving te horen dat ik zeer creatief ben. Dit heeft mij doen besluiten niet enkel zeer toffe items aan te bieden van andere winkels, maar ook mijn eigen touch eraan toe te voegen door middel van het maken van hippe, toffe en prachtige haaraccessoires, die ik met heel veel plezier en overgave voor jullie maak!

Hoe is de naam Lobster Love ontstaan?

Heel toevallig zijn allebei mijn dochtertjes in de maand juni geboren en verschillen in datum slechts 7 dagen. Als sterrenbeeld zijn zij dus allebei Kreeft. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat zij mijn grote liefdes zijn. Zo bedacht ik de naam Lobster Love, oftewel vrij vertaald: "kreeftenliefde".

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en mochten jullie vragen hebben, dan mag je die uiteraard altijd stellen.

Lieve groet,

Sabrina

© 2020 - 2023 Lobster Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel