Blog 1 - Juffen -en meestercadeautjes

Artikel 1 van 1

Voor we er erg in hebben, is het einde van het schooljaar alweer in zicht! Dit betekent dat veel ouders en kinderen weer op zoek gaan naar een leuk, passend en vooral origineel cadeautje voor de juf en/of meester als blijk van waardering van het afgelopen schooljaar. Vind jij het soms best lastig iets leuks te vinden en vraag je je weleens af waar de juf of meester nou eigenlijk echt blij mee is of van wordt? Lees dan vooral hieronder verder!

 

Persoonlijk ken ik aardig wat leerkrachten en wat ik altijd hoor is dat ze vaak chocolaatjes of douchespulletjes krijgen. Uiteraard mag je een gegeven paard niet in de “bek” kijken, maar wees nou eens echt eerlijk. Een zeepje of Merci is ook best afgezaagd geworden, toch?! Niet te vergeten dat er tegenwoordig zoveel leukers en originelers te bedenken is en echt niet altijd voor de hoofdprijs!

Ik stel mezelf altijd de vraag: “Wat zou ik zelf nou echt leuk vinden om te krijgen?!” Vaak heb je het antwoord dan al daar! Ik vind het altijd leuk om iets te geven waar je vrolijk van wordt bij enkel al het zien van het cadeautje an sich! Dus ook het inpakken speelt hierin zeker een rol!

Uiteraard ben je niet verplicht om iets te geven, maar vooral in deze bizarre tijd is het natuurlijk wel extra leuk om een kleinigheidje te geven! Het was natuurlijk weer een bizar schooljaar met het hele Corona-gebeuren. Niet alleen voor ons ouders en kinderen zelf, maar zeker ook voor de leerkrachten! Als ik naar mezelf kijk, heb ik veel meer respect gekregen voor de leerkrachten, want man o man, wat heb ik dat homescholing af en toe als zeer pittig ervaren zeg!

Bij mijn eigen webshop Lobster Love vind je de leukste juffen -en meestercadeautjes! Omdat ik enkel items verkoop waar ik zelf oprecht blij van word en ik zelf juist heel erg tof vind, kan ik dit hardop verkondigen! Om jullie wat inspiratie te geven heb ik hieronder enkele van mijn favoriete items uiteengezet om eventueel cadeau te kunnen geven:

 

  • De blossombs vind ik dus echt heel erg tof! Leuk ingepakt, een waar feestje om te geven en gegarandeerd succes want grote kans dat de juf of meester deze geweldige bloembommetjes nog helemaal niet kent! Je vindt ze in verschillende uitvoeringen in de shop.
  • De muismatten voor juffen en meesters! Hoe tof zijn deze dan?! Een item waar de juf of meester nog jaren plezier van heeft en niet alleen leuk om te zien, maar zeker ook heel erg functioneel!
  • Onderzetter (mini gift) en/of mok! Weer zo’n tof cadeautje die de juf of meester dagelijks kan gebruiken en iedere dag weer een lach op het gezicht krijgt bij het drinken uit zo’n geweldige mok!
  • Opener voor de meester! Niet alleen een onwijs cool item om te zien, maar door het formaat tevens handig om overal mee naartoe te kunnen nemen!
  • Spiegeltje voor de juf! Zeker te weten dat ze hier dagelijks gebruik van maakt en dan iedere keer weer aan die leuke leerling denkt die het haar cadeau deed!
  • Een cadeaubon van Lobster Love zodat de juf/meester zelf iets leuks kan uitzoeken kan natuurlijk ook!

 

Op de foto zien jullie hoe iets kleins er al groots uit kan komen te zien door het enkel en alleen leuk in te pakken en eventueel nog te voorzien van een mooi knutselwerkje van het kind zelf!

Ook vind je bij Lobster Love de mooiste inpakzakjes, kaartjes en stickers, al dan niet speciaal voor juf en/of meester!

 

Heel veel succes met het uitzoeken van een leuk en passend cadeautje en hopelijk heb ik jullie wat ideetjes kunnen geven! Kijk zeker even in de webshop voor nog veel meer leuks en inspiratie! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je me natuurlijk altijd even een berichtje sturen!

Lieve groetjes,

Sabrina

© 2020 - 2022 Lobster Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel